2 krasni, prestižni ideji za dekoracijo spalnice

Vsem, ki se zanimate za opremljanje svoje spalnice, smo spodaj, tokrat namenili 2 ideji kako lahko krasno dekorirate svoje spalnice, še posebej, ker vemo, da resnično unikatni in posebni dekorativni izdelki za spalnico, ne “ležijo” v prav vsaki trgovini. Kar bo najbrž zanimalo še posebej vse tiste, ki želite svoje spalnice urediti v prestižnem unikatnem in resnično posebnem stilu. In, ki vam ni vseeno kakšna je dekoracija za spalnico.

.

Prestižne okrasne vaze kot dekoracija za spalnico na nočni omarici ali nizki komodi

.

Kot ena izmed bolj prestižnih idej kot dekoracija za spalnico, ki se lahko znajde na primer na nočni omarici ob postelji ali na komodi v spalnici, bo zagotovo umestitev prestižne okrasne vaze.

.

Okrasne vaze (ki sicer niso nujno namenjene rožam in cvetju) imajo ne samo svojo dekorativno in estetsko vrednost, temveč tudi vrednost iz vidika investicije v prestiž v vašem stanovanju, saj resnično vrhunske vaze svetovno priznanih blagovnih znamk, ne stanejo malo denarja, njihova vrednost pa podobno kot pri družinksih jedilnih servisih in krožnikih, s časom samo še narašča.

Ko govorimo o prestižnih okrasnih vazah, imamo v prvi vrsti v mislih, okrasne vaze nekaterih najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev, med njih pa nedvomno sodijo blagovne znamke kot so Rosenthal, Versace, Kahla, Royal Limoges in podobne.

Absolutno največjo ponudbo prestižnih vaz, ki jih lahko uporabite kot dekor v spalnici ali kot darilo ob obdarovanju za večje obletnice in jubileje, boste našli v spletni trgovini MimiPorcelan.si, nekaj izmed teh vaz, pa si lahko (iz njihove ponudbe) ogledate tudi na spodnji sliki. Sicer boste do njihove celotne ponudbe okrasnih vaz (iz porcelana) prišli tudi preko te povezave: https://www.mimiporcelan.si/kategorija-izdelka/vaze/

.

dekoracija za spalnico

.

V svojo spalnico postavite kipec po astrološkem znamenju

.

darilo za bika
Prestižni kipec Royal Copenhagen, ki spada v zbirko čudovitih skulptur iz porcelana. Višina 25,5 cm, delo danske umetnice Christell Marott.

.

Druga ideja za prestižni, a ne preveč drag dekor v spalnici, je kipec, izdelan po astrološkem znamenju upoorabnika spalnice. Tak kipec lahko, tako kot prestižne okrasne vaze, podarite kot darilo, lahko pa si z njim okrasite lastno spalnico. Tudi tovrstna darila, kipce po astroloških znamenjih, ponuja ista spletna stran, na tej povezavi.