Primer priprave informativne ponudbe za spalnico po naročilu

Za lažjo predstavo in občutek kako svetujemo o opremi spalnice za stranke, ki svoje spalnice opremljajo s pohištvom po meri, me je za tokratno objavo prešinilo, da kar prikažem en novejši primer svetovanja za opremljanje spalnice po meri. Kar s kompletnim izračunom, kjer je predstavljena tudi cena pohištva za spalnico po meri. Za vsak pohištveni element posebej. Morda komu koristi.

.

Najprej poglejmo kaj si je stranka zaželela v svoji spalnici

.

Vprašanje stranke (kontaktni podatki stranke so izpuščeni):

Pozdravljeni,

zanima me, če bi mi lahko izdelali informativni predračun za vgradno omaro (naša stran za vgradne omare tukaj), posteljo in nočni omarici, vključno z dostavo in montažo v Novo Gorico.

Vgradna omara:

Želel bi omaro širine 250 cm, višine 250 cm in globine 60 cm. Želim, da je omara kot prostostoječa, le, da sega do stropa, torej da ima obe stranici, strop, dno in hrbtišče.
Kar se barve tiče, bi želel barvo oreh, fronte drsnih vrat prav tako oreh s sredinskim (malo širšim, ne najtanjšim) pasom bež lak.
Kolikšna je cenovna razlika in razlika v kvaliteti med pločevinastim in aluminijastim okovjem? Na drsnih vratih bi želel tudi blažilce za mehko zapiranje.
Kar se notranje razporeditve tiče, pa bi želel takšno, kot je na priloženi skici.
Ali je možna izbira barve notranjosti (npr. barva oreh namesto bela oz. siva)? Kolikšno je doplačilo?
Ali so predali na klik? Kakšna je njihova osnovna barva oz. izgled (na slikah na vaši strani imajo nekateri predali steklo spredaj, nekateri ročaj ipd.)? Kolikšna je širina predala, če je širina modula cca. 83 cm? In koliko so visoki višji predali?

Postelja in nočni omarici:

Želel bi posteljo dimenzije 180*200 cm, po izgledu na priloženi skici (brez kovinske prečke, do 280 cm), barve oreh, z debelejšimi stranicami, nekoliko višjo (vsaj 65 cm z upoštevano višino vzmetnice cca. 22 cm), brez letvenega dna. Ali je možno, da bi imeli nočni omarici spodaj še dno in levo stranico, da bi izgledalo kot polička pod predalom? Predal bi želel barve bež lak (kot pas na omari), nočni omarici pa seveda prilagojeni višini postelje.

Zanima me tudi, če izdelujete tudi postelje z nekoliko izbočenim vzglavjem. Na vseh slikah sem namreč videl le ravno vzglavje. Sicer pa me zanima še kolikšen je rok dobave ter kakšni so pogoji plačila.

Hvala in lep pozdrav,

.

Odgovor našega svetovalca

.

Pozdravljeni!

Cene so naslednje:

 • OSNOVNA CENA VGRADNE OMARE = 735€ (kovinsko okovje), 980€ (ALU okovje + blažilci)
 • DOPLAČILO ZA STRANICE = 110€
 • DOPLAČILO ZA HRBET 18mm = 260€ (ta hrbet je praktično nepotreben!)
 • DOPLAČILO ZA BARVO NOTRANJOSTI PO NAŠI LESTVICI = 5% na osnovno ceno (v osnovni ceni je barva bela)
 • DOPLAČILO ZA PREDAL/KOMAD = od 50€ do 80€ (odvisno od načina odpiranja, kvalitete vodil…) Širina predala je enaka kot je prekat. Torej, po meri. Višina ličnice je od 17 cm do 35 cm.
 • POSTELJA 180x200x____višina, debelina materiala 36mm = 577€
 • NOČNA OMARICA = 85€ komadVse cene so neto cene! V cene je vključena dostava in montaža, popust in DDV pa ne, ker se ta obračuna glede na način plačila. Skice dobite po izmeri.Končno ceno vam lahko podamo po izmeri na objektu. Trenutno poteka akcija, pri kateri plačate izmero 20€ in v kolikor se odločite za nakup pri nas, vam pri končnem obračunu odštejemo 40€ (torej ste dobili vrata za 20€ ceneje). Če se za nakup pri nas ne odločite, vam za teh 20€ ostanejo načrti in ponudba.

  Hvala in LP

.

Kako naprej?

.

 • Prvi odziv strankam zagotavljamo v manj kot 24 urah. To lahko razberete iz kontaktne strani.
 • V tem odzivu samo obvestimo, da je povpraševanje stranke posredovano svetovalcu.
 • Svetovalec (po teh pravilih) pripravi info ponudbo.
 • Če je ta cenovno v okviru naročnikovih vprašanj, sledi dogovor o ogledu in izmeri prostora (če je ta potrebna).

Primer po meri tako naročenega svetovanja, izmerjene, izdelane in na koncu dostavljene in montirane spalnice tukaj:

cena pohištva za spalnico
Primer spalnice po meri. Vgradna omara. Slika ni primer zgoraj predstavljene ponudbe, ampak naš izdelek izpred 2 let. Datum priprave zgornje ponudbe je januar 2015.