Spletni predstavitvi prodajnega programa spalnic, na pot

Kot smo napovedovali v objavah na naših blogih iz ostalih spletnih strani, tako v tem mesecu začenjamo z objavami in predstavitvijo spalnic, ki jih izdelujemo po meri. Za tiste, ki ste slučajno prišli do te naše, nove pridobitve čez Google in ne čez katero izmed naših že obstoječih strani (vgradne omare, otroške sobe, drsna vrata), je prav, da tako kot na ostalih straneh, tudi na tej, opišem naš pristop, delovanje in pogled v bodoče.

spletna stran za spalnice po meri
Primer 3d predloga izrisa spalnice.

Še pred tem pa tudi obvestilo, da sodelujemo s svojimi prodajnimi programi tudi na Mizarstvo.si, kjer se pod eno streho, združujejo najboljši slovenski mizarji in opremljevalci s predstavitvami svojih rešitev in produktov.

Če ste se sprehodili po ostalih naših spletnih straneh, ste najbrž opazili, da se vzorec spletnega nastopa na vseh straneh, precej ponavlja (morda manj pozoren obiskovalec celo ne opazi, da med sprehajanjem med posameznimi prodajnimi programi preklaplja tudi med različnimi spletnimi stranmi in domenami).

Razlog za to tiči v tem, da želimo skozi enovit izgled graditi prepoznavnost in hitro asociacijo spletnih obiskovalcev kdo se pravzaprav na spletni strani predstavlja.

spletna stran za spalnice po meri
Zakonska postelja z vgrajenima nočnima omaricama.

Svojo spletno zgodbo in nastop peljemo na način, da prikazujemo realne slike iz terena in iz prakse, opisujemo primere, delimo praktične nasvete in skratka, v tekstovno slikovni obliki, prispevamo k lažjim odločitvam potrošnikov, da se odločijo za nas.

Na tej strani, kjer skrbimo za predstavitev (tako vizualno kot tekstovno vsebinsko) nas je več, ki dnevno skrbimo za to, da podajamo maksimalno relevantne informacije v zvezi s posameznimi prodajnimi programi.

Želimo biti uporabni in koristni, koliko pa nam to uspeva, pa boste skozi sprehod po naših straneh, tako ali tako, ocenili sami.

Povpraševanja, ki na podlagi našega nastopa, prispejo na naše naslove (elektronski predal, telefon), so posredovana našim svetovalcem.

Le te imamo razporejene po rajonih celotne Slovenije in njihova naloga je čimprej odgovoriti na vsa vaša vprašanja v zvezi s prodajnim programom, ki vas zanima.

Nato ti isti vaši “skrbniki” za vas izdelajo informativno ponudbo na podlagi katere se odločite za izdelavo ali pa tudi ne.

V večini ponudb je vključena tudi dostava in montaža, kjerkoli po Sloveniji.

spletna stran za spalnice po meri
Primer spalnice v naravnem lesu.

Še o našem prodajnem procesu:

Tekom našega dela smo na slovenskem trgu stkali tesne vezi s slovenskimi najboljšimi dobavitelji preko katerih lahko ponujamo to celovito storitev od spletnega nastopa, do svetovanja ter na koncu dostave in montaže, naprej.

Da nam le ti zaupajo, dokazujemo s tem, da smo tudi sami lastniki spletne strani Mizarstvo.si, kjer pod eno streho združujemo na videz drug drugemu konkurenčne mizarje in dobavitelje. Vsi skupaj smo ocenili, da slovenski spletni prostor potrebuje namesto razdrobljenosti v mizarski branži, tudi spletno stran, kjer imajo obiskovalci možnost na enem mestu spremljati dela različnih slovenskih proizvajalcev in mojstrov.

Naj bo to v uvodu našega nastopa na tej strani zaenkrat dovolj.

Kot vsepovsod drugje, kjer nas morda že spremljate, vabljeni, da nas spremljate tudi tukaj.

Se beremo kmalu.